Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Sámer Issa (38) se sice na svět směje, ale na duši mu není nejlíp. Truchlí po velmi blízké kamarádce, která se před pár dny stala obětí autonehody, navíc mu zemřel milovaný pes. A aby toho všeho nebylo dost, ještě se dozvěděl o divném únosu svých příbuzných!

Sámer přitom už jeden únos před lety řešil. Jednalo se o jeho milovaného synovce Marečka, kterého si bez dovolení odvezla z republiky jeho matka. Ten tehdy ale nakonec dopadl dobře a bratr Sámera Marwan se o chlapečka s velkým přispěním matky stará.

Tentokrát jde o jeho zahraniční příbuzné z otcovy strany, který je Syřan. „Unesli mi dva bratrance. Jsou nezvěstní, nikdo o nich nic neví. Naše rodina má u moře letní sídlo, kde se všichni schází. Tentokrát přijela téměř celá rodina, zbytek se ale pohřešuje. A nikdo o nich nic neví. Nelze se s nimi nijak spojit,“ strachuje se o příbuzné z válkou postižené země Issa.

Velký smutek v něm vyvolala i smrt blízké kamarádky. „Měla dvě děti, rozešla se s přítelem a krátce nato umřela v autě,“ říká smutně. Ve finále se dozvěděl i hroznou zprávu o zvířeti, které dostal v pubertě.

„Dnes mi volali rodiče, že naše fenka jen leží. Říkali, že kolabovala a že se asi blíží její poslední hodinka. Pak mi mamka napsala, že už to má za sebou,“ krčí rameny Sámer a pevně věří, že se špatnými zprávami je definitivní konec.

Související témata:
Nezvěstní

Další články

Načítám