Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S blížícím se létem se dá očekávat, že nejen české, ale i ty zahraniční celebrity budou své sledující zásobovat fotkami v plavkách s daleko vyšší frekvencí, než tomu bylo v uplynulých měsících. Salma Hayek (57) ovšem patří mezi hvězdy, které si své fanoušky hýčkají takovými snímky celoročně. A není se čemu divit, herečka sice začátkem září sfoukne na dortu už 58 svíček, ale v plavkách se snad nikdy neokouká… Však posuďte sami.

Filmová představitelka malířky Fridy Kahlo naposledy vystavila objektivu svou postavu přesýpacích hodin v pondělí, když ji kdosi zvěčnil po koupání v oceánu v momentě, kdy se po schůdcích snažila dostat zpět na jachtu.

Svůdné pohledy do kamery ovšem nečekejte, Salma totiž dokázala fotkami své sledující i dobře pobavit: „Když vás vaše rodina nenechá v klidu udělat fotku v bikinách,“ připsala herečka ke snímkům, na nichž jí srandisti stříkají vodu do obličeje. Příspěvek si během prvních patnácti hodin stačil vysloužit bezmála 800 tisíc lajků.

Podobný rozruch způsobila herečka i nedávno svými snímky, kde se nechává nadnášet v průzračně čistých vodách jedné ze zaplavených jeskyň v mexickém státě Yukatán, kterým se ve španělštině říká „canotes“. Hayek prostě ví, jak si udržet svých bezmála 29 milionů příznivců na Instagramu.

Reklama

Další články

Načítám