Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Barbora Jánová (34) proslula jako Sylva ve Slunečné. Po natáčení úspěšného seriálu se zúčastnila ještě Survivoru, pak se ale z obrazovek stáhla. Teď ji mají fanoušci možnost opět vidět.

A to konkrétně v novém klipu s názvem SVĚTLO od skupiny Fate Magazine. Bára si ve videu nejen zahrála, ale celý klip i režírovala. Klip se odehrává pod vodou. O Báře se tak dá říct, že si sáhla až na samé dno. „Přesně to jsem říkala při natáčení. On ten začátek této spolupráce byl mnohem dřív než videoklip. Já jsem tu písničku i nazpívala, překonala jsem tak strach, že jsem se styděla. Kluci složili píseň a nazpívali jsme ji. Vznikla krásná rozchodovka, která se na podzim docela hodí. Kluci pak řekli, že to budu režírovat. To mi říkalo hodně lidí, že bych měla režírovat,“ smála se herečka během rozhovoru pro Super.cz.

Příprava před natáčením byla ale velmi náročná. „Můj kamarád Martin vymyslel, že to bude celé pod vodou, tak jsme museli mít trenéra, což byl David Vencl, který je držitelem rekordu v plavání pod ledem; ten nás naučil během jednoho dne být čtyři minuty pod vodou. A takhle jsme natáčeli celý den.“

A jaká je herečka plavkyní? „Plavání nad vodou mi nikdy nešlo. To už jsem říkala v Survivoru, že ne, ale být pod vodou jsem si zamilovala už před lety v Egyptě. Navíc tohle je freediving, tedy bez lahve s kyslíkem. Člověk se tak spoléhá sám na sebe. Je to i meditační a terapeutická technika,“ dodala Barbora Jánová.

Reklama

Další články

Načítám