Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O herečce Petře Špindlerové jsme si vždycky mysleli, že žije extrémně zdravě. Když jsme ale nahlédli do kuchařky, kterou napsala spolu s kolegyní Markétou Plánkovou (46), byli jsme překvapeni spoustou tučnějších receptů. Například na škvarkovou pomazánku.

„Ale to jsou Markétiny recepty. Obě jsme z Vysočiny a každá si vybrala recepty, které jí vyhovují. Takže ode mě tam najdete spíš takové ty bramborové bábovky a placky nebo pampeliškový med. Každý si najde to své,“ míní Petra.

Pro společnou kuchařku se rozhodly díky období covidu. „To jsme pořád vařily, máme ty děti, které pořád jedly. Řekly jsme si, že můžeme vydat i knížku. Tak jsme do toho šly,“ vyprávěla herečka.

Petra byla stoprocentní vegetariánka, ale už od tohoto typu stravování upustila. „Kromě červeného masa jím všechno, začala jsem jíst i trochu ryby. Tělo si o to řeklo po nemoci. Měla jsem nepříjemný covid a měla jsem pocit, že potřebuju trochu víc výživy,“ uzdravovala se masem herečka.

Reklama

Další články

Načítám