Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Seznámili se v době studií a jsou spolu dodnes. Herec Samuel L. Jackson a producentka LaTanya Richardson Jackson si na začátku vztahu dali slib, že ať se před nimi objeví jakkoli velká překážka, překonají ji. „Rozhodli jsme se, že spolu zůstaneme za všech okolností. Že všechno zvládneme,“ uvedla LaTanya v rozhovoru pro magazín People. To se také stalo.

Nebylo to vždy jednoduché. Slavný herec svého času podlehl drogám, což se vztahem zamávalo. Ale byla to právě LaTanya, která svého muže v devadesátých letech dostala na léčení. Čistý je už víc než třicet roků. „Dala mi šanci být tím mužem, kterým jsem měl být,“ říká dnes Jackson s tím, že mu jeho žena zachránila život.

Samuel L. Jackson patří k nejznámějším hollywoodským hvězdám, zůstává ale nohama na zemi. „Prostředí, v němž jsme vyrůstali, a lidé, kteří nás vychovávali, náš naučili, že nejsme o nic lepší než kdokoli jiný. Práce je práce. Už to, že ji máme, je štěstí,“ uvedl.

Manželé se vzali v roce 1980 a mají dceru Zoe (39). Loni společně produkovali drama Poslední dny Ptolemyho Greye, v němž si Jackson zahrál i ústřední roli muže bojujícího s demencí a Alzheimerovou chorobou. S tou bojovali také jeho dědeček a matka.

Reklama

Další články

Načítám