Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Martin Písařík (44) má s partnerkou Míšou dva syny. Žit na hromádce jim vyhovuje, svatbu tak v nejbližší době neplánují. Herec nám vysvětlil proč.

Já myslím, že tu dobu, kdy se to mělo stát, tak tu jsme nějakým způsobem prošvihli. Ted vlastně k tomu není z její strany nějaký důvod, protože já funguju perfektně i tak, ve mně má přítelkyně jistotu a myslím, že pokud se to stane, tak až si to užijí i děti a bude to spíš párty pro radost,“ svěřil se Martin Super.cz.

Na téma svatby došlo proto, že herce čekala premiéra hry Válka Roseových v pražském Divadle Na Fidlovačce, ve které jako Jonathan prochází drsným rozvodem se svou ženou, kterou hraje Aneta Krejčíková (33).

„Já jsem takový typ, že nevím, zdali jsem ta ženská v té domácnosti, já prostě mlčím, neřeším problém, Přítelkyně ví, že mě musí nechat být a já si pak uvědomím, že se chovám jako blbec, uklidním se a problém se řeší,“ smál se herec.

Proto je rád, že v této hře, kterou všichni známe i díky slavnému filmu, se pořádně vyřadí. „Tady si konečně ten Písařík dovolí to, co by si jinak nedovolil. Na to se moc těším, je to tragikomedie a divák by měl vidět, jakým zábavným způsobem si škodíme a ubližujeme,“ dodal během rozhovoru Martin Písařík.

Reklama

Další články

Načítám