Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jane Seymour (73) překvapila svou otevřeností na téma sexu. Ve své nejnovější eseji vydané v digitální verzi časopisu Cosmopolitan se rozpovídala o svém intimním životě a uvedla, že ve svých 72 letech zažívá nejvášnivější sex svého života.

„Sex je momentálně úžasnější a vášnivější, než co si pamatuji kdykoli předtím, protože je založen na důvěře, lásce a zkušenostech,“ napsala herečka ve své eseji nazvané ‚Sex After 60‘ (Sex po šedesátce).

Seymour, která proslula nejen rolí doktorky Quinnové ve stejnojmenném seriálu, ale rovněž jako Bond girl Solitaire Seana Conneryho z bondovky Žít a nechat zemřít z roku 1973, tvoří pár s hudebníkem Johnem Zambettim. V minulosti si prošla čtyřmi manželstvími a je rovněž čtyřnásobnou matkou.

„Znám teď sebe a své tělo a John má své vlastní životní zkušenosti. Není to jako když jste mladší. Váš sexuální život nemusí končit v šedesáti. Na konci dne každý hledá něco, co mu rozproudí krev,“ pokračovala s odkazem na svého partnera, o dva roky staršího kytaristu skupiny The Malibooz.

„Čím jsem starší, tím více je sex postaven na emocionální intimitě, na tom, že s někým sdílíme životní vzestupy a pády - naše pocity, naše radosti, náš smutek, naše vzájemné vášně a touhy,“ dodala Jane, která esej završila vtipnou poznámkou, že bonusem sexu v pozdějším věku je i fakt, že nemůžete otěhotnět.

Reklama

Další články

Načítám