Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen opravdu výjimečně vyrazí na rozdíl od své stálé kolegyně Lucie Borhyové moderátor Rey Koranteng (49) na večírek, natož aby tam pil alkohol. Důvodů je hned několik. Od bydlení za Prahou až po jeho horší snášenlivost alkoholu.

„Divoká léta už mám za sebou, když někam jdu, tak párkrát do roka. Dá se to sečíst na prstech na rukou. Ale hlavně nepiju. Jsem pověstný tím, že vyrážím na večírek a jsem na vodě nebo na džusu. Skoro pořád řídím, nepotřebuju to a navíc mám strašné kocoviny,“ prozradil. To, že pijí ostatní, ho spíš pobaví. „Vždycky říkám, že pijí chytrou vodu a úměrně s množstvím se zvyšuje i jejich komičnost,“ soudí moderátor.

Maximum, co kdy vypije, jsou tři piva anebo pár sklenek vína. A večer, kdy musí druhý den ráno pracovat, už si nedá ani hlt. To se mu totiž kdysi vymstilo. „Jednou jsem to udělal na začátku kariéry a vyléčilo mě to na zbytek života. Když se má člověk soustředit a pracovat hlavou, tak to s bolehlavem nejde. A já mám těžké stavy, když to přeženu,“ dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám