Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Hana Vagnerová (41) oslavila 41. narozeniny. Ale jako žena po čtyřicítce si nepřipadá. „Pořád se cítím na pětadvacet,“ usmívala se, když jsme se připojili ke gratulantům, kteří jí přáli. Na blahopřání od francouzského přítele Nicolase si bude muset týden počkat stejně jako na sestěhování.

„Jsme spolu už dva a čtvrt roku a pořád je to vztah na dálku. Ale už uvažujeme o nějaké společné základně. Vzhledem k našim zaměstnáním je to složité, nezvládáme se domlouvat třeba tři měsíce dopředu, kdy se uvidíme. Ze začátku vztahu to bylo stresující, ale už jsme našli nějaký balanc. Ale teď přijede na týden. A narozeniny oslavíme společně i s těmi jeho. Bude je mít 6. března,“ prozradila Super.cz Hanka.

Jaký je její recept na stálou svěžest? „Kvalitní kosmetika. A studená sprcha ráno, opravdu každý den. Je to lepší než shot kafe. Ale neberu to jako otužování, do kádě s ledem bych opravdu nevlezla. Zimu opravdu nesnáším,“ vysvětlovala herečka.

Ta se vrátila z filmové premiéry v Itálii. „Ještě před rokem jsem pořádně italsky nemluvila, tak to byl pro mě velký krok a jsem hrdá, že už dokážu italsky komunikovat,“ pochlubila se. Teď ji čeká v Česku natáčení minisérie Studna, která vzniká podle skutečného příběhu zpracovaného už ve Třiceti případech majora Zemana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám