Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladá herečka Ariel Winter (19) před dvěma lety absolvovala zmenšení prsou. Důvody byly především zdravotní, velký nápor na záda, ale netřeba zapírat, že zákrok měl i estetické benefity. Ariel si od té doby libuje v přiléhavých topech, které nejradši nosí na holé tělo, i v provokativních snímcích na sociálních sítích.

Ženou krev a mlíko už zůstane, zákrok nezákrok, ale hlavu si z toho dělat nemusí. Trend vyhublosti už mele z posledního a návrat na výsluní slaví obliny. Vyniknou v jejím nejoblíbenějším kousku šatníku, kterým se zdají být kraťasy, z nichž nechává koukat klidně půlku zadku. Její styl imponuje i partnerovi Levimu Meadenovi (29), s nímž bývá v posledním půlroce, co spolu randí, v ulicích Beverly Hills vídána nejčastěji.

Winter se proslavila seriálem Taková moderní rodinka, v němž účinkuje například se Sofií Vergarou, která je prý pro ni vzorem a pomáhá jí upevnit sebevědomí, jako herečky, i jako ženy.

Reklama

Další články

Načítám