Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už se stalo tradicí, že na předávání cen nechodí se svými partnery, ale v pracovní dvojici, jak je diváci znají z Hlavních zpráv na TV Nova. V tom, aby se do společnosti sladili, prý nemají Lucie Borhyová (46)Rey Koranteng (49) problém. „Už jsme takhle zvyklí, máme to jako takovou tradici. Ale tradice jsou od toho, aby se porušovaly, tak uvidíme,“ smáli se.

Lucie letos při oblékání vsadila na mladého návrháře Dominika Navrátila, který na slavnostní večer oblékl také Lucii Vondráčkovou, a v tmavě červených šatech jí to ohromně slušelo. Jelikož Rey na rozdíl od jiných mužů neexperimentuje a tradičně obléká černý smoking, s laděním outfitů nebyl problém.

Popovídali jsme si o zpěvu, který už Lucka vyzkoušela. A jak je na tom Rey? „Mám hudební sluch a zpívám docela dobře. A na veřejnosti moc ne, možná na Silvestrech,“ vzpomínal. Kolegyně mu ale připomněla, že to není tak docela pravda. Nakonec z něj vypadlo, že zpíval po boku Ivety Bartošové (†48), Leony Machálkové (56)Karla Černocha. „No vidíte, zpíval častěji než Marek Ztracený,“ smála se Lucka. „Ale už je to řadu let a nemám v plánu se k tomu vracet,“ tvrdil.

Zato Borhyová se nám pochlubila svojí hudební novinkou. Poté, co loni nazpívala vánoční píseň, přidala letos do portfolia narozeninovou. „S kamarádkou jsme ji nazpívaly k narozeninám naší kamarádce a všichni nám říkali, že ji máme dát ven, až nás ukecali. Najdete ji na všech hudebních platformách. Pokud to někoho pobaví třeba při oslavě narozenin, tak to bude fajn.“ prozradila.

Reklama

Další články

Načítám