Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) sice neodcestovala se svým přítelem, zpěvákem Rytmusem, na romantickou dovolenou do Indie, ale evidentně si z toho hlavu nelámala. Odjela na Moravu, kde si užívala tradičních předvánočních aktivit.

„Hello z Moravy. Pečeme jedenáct druhů cukroví, pomooooc. Na statku v Domašově válíme vanilkové rohlíčky, pečeme marokánky, moje smrt,“ napsala na sociální síť zpěvačka, která si ke svému kuchařskému umění vzala i svou dceru Lauru a manažerku.

Aby si dámskou jízdu zpestřily, vyrazily společně i na podvečerní procházku po krásném Domašově. Po víkendovém pobytu a náročném pečení se Dara jistě už bude těšit do náruče svého milého, který dva týdny pobýval v Indii.

Společně je pak určitě potkáme ruku v ruce 20. prosince ve známém pražském klubu, kde chystá Perrier s Mafia Records a Tvoj Tatko records předvánoční koncert, kde vystoupí nejen Rytmus, ale i Separa, Moma a Ektor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám