Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tenistka Petra Kvitová (34) se v sobotu vdala za svého trenéra Jiřího Vaňka (45). S o 12 let starším trenérem randila od roku 2020. Tehdy se objevily první spekulace o jejich vztahu, když Vaněk přespával u Kvitové doma. O rok později už vztah potvrdili oficiálně. Vaněk se v době, kdy spal u Petry Kvitové, rozváděl s bývalou českou tenistkou Markétou Kochtovou (48), s níž byl sedmnáct let.

Hříčkou osudu byla sobota 22.7. 2023 šťastným dnem nejen pro Kvitovou s Vaňkem, ale i trenérova exmanželka tento den slavila. V sobotu totiž opěvovala výročí vztahu s hokejovým agentem Robertem Spálenkou, na což upozornila na svém Instagramu a dala tak najevo, že i ona je nyní spokojená.

„22. července – datum MÉHO štěstí!“ zdůraznila u společné fotky s Vopěnkou a lehce si tak nejspíš rýpla i do svatebního dne Petry Kvitové. To dvojnásobná wimbledonská vítězka ke svatební fotce uvedla stručně: „Mr and Mrs 22.7.2023.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám