Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Michelle Rodriguez (45) si jela užívat na Sardinii a ve vodě se pořádně vydováděla. Nejspíš ovšem netušila, že ji paparazzi fotí zrovna ve chvíli, kdy jí neposlouchal ani spodek ani vršek od plavek.

Herečka, která se divákům dostala do povědomí hlavně díky trháku Rychle a zběsile, si pro svou dovolenou v současné době vybrala Sardinii. Pětačtyřicetiletá hvězda byla nedávno viděna v Saint Tropez, teď změnila prázdninové působiště i své plavky. Poté, co si na lodi, která stojí neuvěřitelné 2,4 miliardy korun, zahrála basketbal, odebrala se ve dvoudílných oranžových bikinách do moře. Později jí možná bylo líto, že raději nezvolila jednodílné plavky jako v předchozím letovisku. Během dovádění v moři se totiž bikiny na několika místech uvolnily a při vylézání z vody ji zradily v oblasti pozadí a později i ňader, kdy jí na chvíli z plavek dokonce jedno vypadlo.

A je v současné době někdo, komu by taková partnerčina exhibice mohla vadit? Lásku Michelle ve svém životě v současné době oficiálně nemá. Řadí se k bisexuálům a v minulosti, konkrétně v roce 2016, podle magazínu Hollywood Life zlomila srdce Zacu Efronovi, když prý toužila jen po letním románku a on chtěl víc. Ještě předtím ale byla spojována i se supermodelkou Carou Delevingne (31). Od té doby už ale s nikým není, nikdy se nevdala ani nemá děti a nejspíš si užívá svého svobodného života.

Reklama

Další články

Načítám