Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sám Justin Bieber proslul díky internetu a dnes to vrací těm, kteří se snaží prosadit stejně a podle něj si to zaslouží. V roce 2012 hodně usnadnil cestu nadějné zpěvačce Madison Beer, když jedním kliknutím poslal mezi svých 25 miliónů fanoušků video její cover verzi hitu At Last od Etty James. Krátce nato tehdy třináctiletá dívka podepsala svůj první kontrakt s nahrávací společností.

Dnes je půvabné Madison šestnáct a kromě slušně rozjeté kariéry prožívá i romanci s o tři roky starším členem pěveckého dua Jack & Jack Jackem Gilinskym. S ním také odjela na dovolenou na Miami, kde si mladá dvojice vychutnávala všeho, co k první velké lásce patří.

Sblížili se zpočátku tohoto roku, kdy Madiosn společně se zmiňovanou dvojicí nahrávala píseň All For Love. Ještě většího úspěchu však před dvěma lety dosáhl její singl Melodies a o rok později ještě Unbreakable.

Reklama

Další články

Načítám