Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě to není tak dávno, kdy Sophie Turner (28)Joe Jonas tvořili pár snů. Postupně se jim narodily dvě holčičky a jejich manželství vypadalo idylicky. Teď se ovšem místo toho přetahují o děti a na veřejnosti možná až moc okatě dávají najevo, jak jsou šťastní s jinými.

Sophie Turner se proslavila hlavně díky seriálu Hra o trůny, kde měla jednu z hlavních rolí Sansy Stark. Joe Jonas je zase hvězdou chlapeckého boybandu. Jejich vztah ze začátku vypadal jako z pohádky, začali spolu chodit v roce 2016, o rok později se zasnoubili a v roce 2019 se vzali. Herečka přivedla na svět dvě dcerky, Willy (3) a sedmnáctiměsíční Delphine. Postupně ale vztah získával trhliny a hlavním důvodem k rozvodu měl být podle zahraničních médií konflikt, kdy Joe svou ženu přistihl při něčem v manželství zcela nevhodném přes domácí telefon s kamerou.

V září 2023 tak byla podána žádost o rozvod a titulky světových médií začaly plnit hlavně tahanice o děti. Sophie dokonce tvrdila, že jí a dětem Joe zabránil v cestě do Spojeného království tím, že jim zadržel pasy dětí. Nakonec se ale dohodli na opatrovnictví.

A jak je vidět, oba se z rozchodu oklepali velmi rychle a užívají si nových vztahů. A dokonce to v poslední době vypadá tak, jako by oba dva chtěli za každou cenu předvést, jak se mají s novými partnery dobře. Joe Jonas začal chodit s modelkou Stormi Bree a v australském Sydney byli „přistiženi“ při líbačce. Snímky jsou pořízené tak zblízka, že je nasnadě otázka, jestli pár o fotografovi skutečně nevěděl.

Sophie si na jiném místě planety užívá pařížskou romanci se svým přítelem Peregrinem Pearsonem. Na pohledném muži je zajímavé to, že je synem a dědicem Michaela Pearsona, 4. vikomta Cowdraye – bývalého filmového producenta, který vlastní významnou část mediálního impéria Pearson. Zatímco jmění Sophie se odhaduje na závratných 10 milionů liber, hodnota jmění rodiny jejího milého by snad měla překročit 224 milionů, v přepočtu víc než šest a půl miliardy korun.

S Michaelem byla herečka viděna při odchodu z restaurace v džínách a modré košili, kterou oblékla bez podprsenky a laškovně si ji nechala rozepnutou až k pasu. Svého partnera držela za ruku a jako by i ona chtěla za každou cenu dokázat, jak je šťastná. Tak uvidíme, jak dlouho manželům, kterým jejich lásku záviděl celý svět, nové vztahy vydrží.

Reklama

Další články

Načítám