Hlavní obsah
Článek

Country zpěvačka Dolly Parton (65) přiznala, že má občas problémy s parukou. Její umělý porost hlavy je zdrojem velkých obav. Například nedávno prý jela na kole a nedala si pozor na trčící vlasy. O paruku ji snadno připravil strom. Přichystala tak prý ale silně humorný zážitek své kamarádce, která se smíchy rozplakala.

„Jednou jsem takhle jela na kole se svou nejlepší kamarádkou Judy Ogle a nedobře jsem si zajistila paruku sponkami. Tak jsme vjeli do malého lesíka, kde nad cestou visely větve. Jak jsem pod těmi větvemi projížděla, viděla jsem Judy plakat smíchy. Otočila jsem se a paruka mi visela na větvi. Musela jsem se rychle otočit a strhnout ji ze stromu,“ přiznala Dolly.

Nepříjemných zážitků má ale tahle legenda víc. Některé se odehrávají přímo na jejích koncertech. „Jednou jsem vystupovala a můj houslista se přiblížil a vjel mi smyčcem do vlasů. Pokaždé, když pak zahrál nějaký tón a táhl smyčcem, cítila jsem, jak v něm má můj vlas a tahá mě za paruku. Docela jsem bojovala s tím, aby mi tu paruku nestrhl,“ dodala Parton.

Reklama

Další články

Načítám