Hlavní obsah
Článek

Herečka a moderátorka Mahulena Bočanová (57) je poměrně rozčarovaná, že média po půl roce jejího vztahu s podnikatelem v zahradnictví a amatérským hokejistou Jiřím Herdou vypátrala, že už není sama. Odmítá proto o své nové lásce hovořit. Nám se ale podařilo vyzpovídat ji, proč sympaťáka Jirku miluje, a také máme exkluzivní fotografie, které dokazují, jak se ti dva hluboce milují. Podívejte se na video a do fotogalerie na snímky plné něhy a vášně!

"Vážím si na něm slušnosti, lidskosti, lásky k dětem. V životě jsem nepotkala moc lidí, kteří jsou tak dobrosrdeční jako já. Což zní hloupě, ale lidskost máme společnou. Je to pro mě podstatné, zvlášť u chlapa to není typická vlastnost," svěřila se nám téměř dojatá Mahulena, kterou přítel s Mahuleninou dcerou Márinkou doprovodil do pražského Volcano complexu na vánoční párty s módní přehlídkou dětského oblečení.

"Měly tu předvádět čtyři moje kolegyně s dětmi, místo toho jich přehlídku šlo asi padesát. Bála jsem se, že to Márinka nezvládne, že bude vyděšená, ale je v pohodě. To já jsem vyděšená. Chtěla jít ještě jednou, pak ještě s chlapečkem, s jinou maminkou. Už se ráda fintí a k Vánocům si přála například šminky a řasenku," dodala zaláskovaná Bočanová.

Reklama

Další články

Načítám