Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Ashley Graham měla v pondělí pěkně nabitý program, co se společenských povinností týče… Nejdřív její kroky vedly do Amerického přírodovědného muzea v New Yorku, kde se konalo udílení módních cen CFDA, a následně přijala pozvání ještě na narozeninovou party hráče amerického fotbalu Odella Beckhama Jr., na kterou se pokaždé sjede pořádně hvězdná sestava.

Zatímco na udílení cen Ashley volila velice decentní a jen lehce transparentní model, později už se pořádně odvázala a na party k Odellovým jednatřicetinám vyrazila prakticky pouze ve spodním prádle, jelikož síťku, kterou měla navrchu, lze asi jen stěží nazvat šaty. Asi aby venku přece jen nebudila tolik pozornosti, oblékla si přes odvážný model bombera s koženými detaily na rukávech a oranžovou podšívkou.

Stejný itinerář měla onoho večera i Kim Kardashian, která rovněž z udílení módních cen vyrazila na narozeniny hráče NFL. V poslední době se dokonce spekulovalo, že právě Odell by měl být tajným mužem, s nímž se Kim schází. Ta si ovšem po loňském rozchodu s komikem Petem Davidsonem střeží soukromí a oficiálně je stále single.

Reklama

Další články

Načítám