Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nutno předeslat, že tento rozhovor s Dádou Patrasovou (68) vznikl hodinku předtím, než postřehla, že na narozeninovém koncertě a následné afterparty se vyskytuje i bývalá milenka jejího manžela Felixe Slováčka (80), výtvarnice Lucie Gelemová (41). Těsně po koncertu dorazila do zákulisí ve vynikající náladě.

"Bylo to báječné, všechny písničky jsou krásné, na všechny mám vzpomínky a myslím, že celý koncert se povedl úplně všem interpretům, a byla jsem pyšná na svoje děti. Ale mojí nejoblíbenější je Nádherná, byla jsem svědkem toho, když ji Felix cvičil a učil se ji. A miluju ji od Pavla Nováka," shrnula.

Felix Slováček oslaví narozeniny až 23. května, Dáda už pro něj má vymyšlený i dárek. I když je samozřejmě těžké obdarovat někoho, kdo říká, že všechno má a nic nepotřebuje. "Nikdy nikdo nemá všechno. Každému, kdo dostane nějaký dárek, tak to udělá velkou radost. I kdyby to byla maličkost," míní.

Vztahy mezi manželi se uklidnily, jinak by asi Dáda do Lucerny těžko dorazila. "Všechno je v pořádku," ujistila nás. To ale ještě netušila, že její manžel pozval svoji exmilenku. Snad to doma nějak v klidu vysvětlil.

Reklama

Další články

Načítám