Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Tatiana Dyková (45) je trojnásobnou maminkou. S manželem Vojtou Dykem (38) má nejmladšího syna Aloise (10). Z prvního manželství s producentem Pavlem Čechákem má pak syny Cyrila (14) a nejstaršího Františka, se kterým bude už slavit plnoletost.

„Příští měsíc už bude Františkovi osmnáct, už je samostatná jednotka,“ svěřila se herečka, která na to, že jí už nejstarší syn vyletí z hnízda, rozhodně nevypadá. „Teď se mě někdo na začátku září ptal, jak to zvládáme, tak jsem říkala, že to jsou děti filmařů, a to jsou hrozně samostatné děti,“ prozradila s úsměvem Tatiana Dyková, která chlapce zatím do společnosti nevzala.

„Celé to ještě brzdíme, už by tak rádi chodili do společnosti, ale říkám si, že si každý musí udělat své přátele a pracovní vztahy sám,“ prozradila herečka na tiskovce nového filmu Citlivý člověk, kde si zahrála maminku dvou synů, ten mladší byl ještě miminko.

„Mám ráda miminka ve filmu, je to symbolické, jsou fotogenický, ale je to trošku komplikované, ale tohle miminko, to byl naprostý flegmatik. Vzbudili ho ve čtyři ráno, vyndali ho z teplého fusáčku a on se furt usmíval a byl spokojený. Byl to pro mě fakt dobrý kolega, vlastně nejlepší, co jsem kdy měla,“ dodala vtipně herečka.

Reklama

Další články

Načítám