Hlavní obsah
Článek

Princ William (41)nechyběl na první zahradní párty letošního roku, která se konala v areálu Buckinghamského paláce. Ani tradiční britské deštivé počasí neodradilo více než osm tisíc hostů, kteří se před lijákem kryli deštníky. Princ William zářil jako sluníčko a rozdával úsměvy na všechny strany, což je dobré znamení. Jeho choť princezna Kate (42) sice na společenské akci chyběla, protože se stále léčí s rakovinou, ale z královského paláce v pondělí přišla dobrá zpráva. Kate se už pomalu zapojuje do práce a z prostředí domova se prý aktivně podílela na novém projektu podporovaném její královskou nadací Business Taskforce for Early Childhood. William měl tedy velký důvod k úsměvu i tradičnímu vtipkování na téma počasí. Když se potkal s činovníky anglického plaveckého klubu, jehož je patronem, dělal si legraci z toho, že je venku opravdu „skvělé počasí na plavání“.

Na akci chyběl i král Karel III., který se také léčí s rakovinou. Williama ale svou přítomností podpořili mladší členové královské rodiny, kteří byli také viditelně dobře naladěni. Nechyběly veřejností oblíbené Williamovy sestřenice EugenieBeatrice i Zara Tindall. Samotnému Williamovi to v tradičním cylindru a obleku moc slušelo. Na párty přijal i nejrůznější milé dary jako třeba dětskou knížku, kterou se zavázal každý den číst před spaním princi Louisovi nebo čerstvě upečené sušenky od členky RAF, která každý den vstává v půl páté ráno, aby je připravila pro kolegy letce ze základny.

„Bylo to milé setkání se spoustou úžasných lidí z celé Británie,“ děkoval hostům později na svém oficiálním instagramovém účtu nadšený princ William, který se určitě těší na to, až bude jeho manželka Kate zdravá a budou moci na podobné akce chodit konečně spolu.

Zato někteří lidé v komentářích pod příspěvkem stále nechápali, proč princezna Kate chybí, ač je jasné, že se stále zotavuje z nemoci. „Kde je sakra ona? Kam zmizela Kate? Chybí nám Kate!“ zaznělo v komentářích. „A proč nemá William snubák?“ ptali se další, kteří zapomněli, že William prsteny nikdy nenosil, ale hned hledali senzaci tam, kde není. Některým dokonce chyběly děti prince Harryho, což už vůbec nedávalo smysl vzhledem k tomu, že Harry žije s manželkou Meghan a dětmi v USA a nemá s bratrem zrovna idylické vztahy.

Další články

Načítám