Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak to byla rychlovka. Jen sedm měsíců po svatbě s hercem Liamem Hemsworthem oznámila zpěvačka Miley Cyrus (31) rozchod. Manželé se pro něj prý rozhodli, aby se mohli soustředit na své kariéry. Prohlášení přišlo poté, co byla Miley vyfocena, jak se líbá s modelkou Kaitlynn Carter.

Už před časem v jednom rozhovoru Cyrus, která se prezentuje jako pansexuálka (přitahují ji lidé bez ohledu na pohlaví) uvedla, že své manželství považuje za „matoucí, komplexní a moderní“ a že ji stále velmi přitahují také ženy. S tím ostatně Liam do svazku vstupoval, nebo alespoň měl. Zpěvačka se svou orientací nikdy netajila.

Cyrus je na dovolené v Itálii s blogerkou Kaitlynn Carter

Pár spolu s přestávkami randil od roku 2010, v roce 2012 se Cyrus a Hemsworth zasnoubili, o pár měsíců později zásnuby zase odvolali a před třemi lety obnovili. Není tedy vyloučeno, že se za pár týdnů, měsíců až let dají zase dohromady. Svatba proběhla v utajení loni v prosinci v jejich domě v Tennessee.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám