Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po třech měsících na ostrově se Pepa Kůrka snaží vrátit do normálního života. Muž roku 2016 se nyní s přítelkyní poprvé objevil ve společnosti. Po návratu z natáčení reality show Survivor se ještě nesrovnal s realitou, na premiéře plné lidí tak byl jako v Jiříkově vidění.

„Návrat je dost těžký, nečekal jsem to. Už si pomalu zvykám, ale tohle prostředí, kde je tolik lidí, je pro mě dost náročný, snažím se to ustát. Myslím si, že i ten neformální outfit mi v tom dost pomáhá,“ svěřil se Josef Kůrka, který si s přítelkyní Angie Mangombe nenechal ujít premiéru seriálu Iveta.

Na červený koberec dorazili v teplákových soupravách a svým ležérním outfitem poněkud šokovali. „Chci se cítit komfortně a Pepa mě podpořil,“ svěřila se těhotná Angie, která je ráda, že už má partnera doma.

„Já jsem ráda, že je tady po třech měsících, myslela jsem, že tam bude kratší dobu,“ prozradila budoucí maminka, která už se připravuje na příchod syna. „Už jsem dostala i plenky, už je to za dva měsíce a těším se, až tady bude mezi námi,“ dodala na premiéře Angie.

Související témata:

Další články

Načítám