Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Roman Vojtek (52) je čtyřnásobným tátou. Nejmladšího synka Vincenta porodila jeho manželka Petra Vojtková (36) v polovině prosince, a tak svůj uzlíček štěstí už měli doma i na Štědrý den.

Známý zpěvák a herec tentokrát sdílel na svých sociálních sítích další dojemnou fotografii, na které zaznamenal své syny. Tedy Nathaniela, který se jako starší bráška stará o svého nejmladšího sourozence. Roman promluvil také o nejstarším synovi Benediktovi, kterého má z bývalého manželství.

„Náťa je milující brácha. Pořád chce hlídat, chovat, pusinkovat. Je to dojemné, jak se tak malý tvoreček dokáže chovat k ještě mladšímu. Beník je už starší, tak se víc bojí a cítí větší zodpovědnost, ale oba dva jsou báječní bráchové. Díky za to,“ uvedl Roman Vojtek ke dvěma krásným fotografiím.

Netrvalo dlouho a u příspěvku se objevily spousty milých vzkazů.

„Tohle je prostě nejvíc,“ vzkázala fanynka. „Užívejte každý den, tak rychle rostou,“ napsala další. „Krásná a dojemná fotka. Užívejte, strašně to letí. Do nového roku moře štěstí, zdraví, ať vám děti dělají jen radost,“ podotkla sledující. „Není víc než sourozenecké pouto,“ vzkázala příznivkyně.

Reklama

Další články

Načítám