Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni v létě na charismatického sportovce a moderátora Romana Šebrleho (49) prasklo, že jeho manželství skončilo a rozvádí se. Pár dní na to se ale začaly rojit spekulace, že Roman má novou známost. Nakonec olympijský vítěz sdílel romantickou fotku se svou novou přítelkyní, na které se zamilovaná dvojice líbá na dovolené. Teď je ale opět všechno jinak, přítelkyně Lenka už je také minulostí.

„Ne, ne, ne. To je historie,“ prozradil Roman ve speciálním díle show 7 pádů Honzy Dědka, který bude vysílán na třicáté narozeniny televize Prima.

Moderátor tak šokoval publikum a zároveň dal naději divačkám, které by si přály mít Romana po svém boku. Budou si ale muset pospíšit, on sám totiž v tomto směru příliš dlouho neotálí. „Po mém boku je vždycky nějaká partnerka.“ svěřil se nedávno se smíchem Super.cz.

Právě divačky dokáže pěkně nažhavit i svou nahotou na Instagramu. „Člověk nadělá spoustu blbostí. Za celou moji kariéru najdete jednu jedinou, dobře dvě nahatý fotky. Jedna byla ta nahá v horách (to bylo na Valentýna s přáním pro ženy – pozn.). Opravdu nahý jsem se nechal vyfotit jenom jednou za svoji kariéru pro fotografa Roberta Vana, kdy měla vzniknout taková série našich nejlepších sportovců. Decentní fotky. Tam jsem v nějaké póze na takové kostce. Další fotky? Zeptám se na Primě, máme nového ředitele, jestli to nechce razit tímto směrem,“ vtipkoval Roman Šebrle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám