Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po narození dcery Laury (4) dostaly Vánoce pro Daru Rolins (51) zcela jiný rozměr. Letos stráví zpěvačka se svými nejbližšími svátky na více místech. „Začneme u nás v Praze v domečku v Šárce. Tady to má stejně nejkrásnější vánoční atmosféru," říká Rolins.

Kritikům, kteří vyčítali Daře, že brání svému bývalému partnerovi Matěji Homolovi stýkat se s dcerou, bere popová diva poslední vítr z plachet. Dcera známých umělců totiž Vánoce oslaví v domácnostech obou rodičů. „Laura to bude mít nejlepší, protože bude mít navíc stromeček i u táty, kde na ni budou čekat taky dárky," říká.

Situace kolem dárků je v domácnosti Rolins obecně dost složitá. Většinu věcí totiž zpěvačka nakupuje v průběhu celého roku a pak je nemůže ve svých skrýších najít. „Když jsou děti v domě, vždycky se stane, že se nějaký ten dárek nenajde. Umím je dokonale schovat i před sebou." Tento rok zpěvačka pracuje až do 23. prosince, a tak prý nebude mnoho příležitostí na to, vymýšlet schovávačky. Dara si je jistá, že budou pod stromečkem kompletní.

Související témata:

Další články

Načítám