Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Příští rok v říjnu oslaví šedesátiny, ale svoje oblékání rozhodně nemá v plánu změnit. Herečka Eva Čížkovská (58) se jako moderátorka módní přehlídky návrhářky Terezy Sabáčkové předvedla hned ve dvou odvážných modelech s hlubokým dekoltem. Bez podprsenky.

Akci uvedla spolu se svojí dcerou Adélou Konewkou, kterou jsme mohli vídat i na obrazovce Primy v ranním pořadu Nový den. Obě se prošly i po mole, Adéla se tam po roce ukázala ve svých svatebních šatech, které jí návrhářka vytvořila na přání, včetně koruny ve vlasech. „Bylo to zvláštní, ale je hezké si je je znovu obléknout, i když jsem byla na vážkách, jestli je zapnu. Ale dobrý,“ svěřila. „Už se radši držím mikrofonu, ale i po tom mole se ráda projdu,“ dodala její maminka.

Eva pro změnu oblékla nejprve černý a pak bílý overal, které jsou zároveň kostýmy v divadelní hře Drahá legrace, kde hraje designérku. „Jsem docela pyšná na to, že je mi tolik, kolik mi je, a ještě si tohle můžu dovolit. A pánové občas obdivně kouknout,“ míní představitelka striptérky Ály z nezapomenutelného Discopříběhu.

Co se jejího módního stylu týče, dcera z něj ale často nebyla nadšená. Přiznala, že se za ni mnohdy styděla. „Tolikrát, vlastně pořád. Je to paradox, ale když máte vedle sebe mámu, která chodí tak strašně ráda odhalená a tak často nahá, tak se to na mě podepsalo a chodím raději zahalenější,“ prozradila. Její matka ovšem poukázala na vysoký rozparek, který měla Adéla na svatebních šatech.

Reklama

Další články

Načítám