Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V novém filmu Jedeme na teambuilding si Erika Stárková (39) zahrála tu nejméně sympatickou postavu, kterou zvládla na výbornou. O to víc jí to ale slušelo. I když působí spíše jako rozevlátá žena, v elegantních upnutých kostýmcích si vyloženě lebedila.

„Myslím, že mi to moc slušelo. A elegantní módu i kostýmy mám ráda. Ale není to kam nosit, když žijete v přírodě anebo máte dítě. K té ženě z korporátu, kde ty ženy vlastně takovou uniformu nosí, to sedlo,“ míní.

Erika sice natáčela brzy po porodu dcery Almy, kterou má s partnerem, umělcem a šperkařem Cesarem Chunkem, ale postavičku měla opět štíhlou jako laňka. „Já to neřeším, nevážím se a po porodu jsem hodně přijala svoji postavu takovou, jaká je, protože si člověk uvědomí, že je to jen nějaká schránka a hmota, abyste přivedli na svět dalšího potomka. Je úplně jedno, jestli máte nějaké kilo navíc nebo ne,“ domnívá se. A chtěla by druhé dítě? „Po tom zatím netoužím, ale jestli má nějaká dušička přijít, tak si cestu najde,“ krčila rameny.

My si s Erikou povídali po projekci filmu pro média, premiéra se konala až večer, ale herečka už měla na sobě slavnostní outfit, který byl celkem odvážný. Ačkoli prozradila, že ještě kojí, pod transparentním topem ukázala i tělovou podprsenku. „Inspiruji se mladými českými návrháři i cizinci, umělci, kteří tady žijí,“ svěřila se a v našem videu jednotlivé kousky popsala. Šperky, jimiž se ozdobila, navrhl její partner.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám