Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Doma má čtyři dcery, Albu, Luisu, Editu a Klaudii, které se jí narodily během pěti let. Kdo se ale na zpěvačku Markétu Martiníkovou podívá, neřekl by, že vůbec rodila. Rok po posledním porodu má postavu opět jako proutek a nebojí se to ukázat v topu s odhaleným bříškem.

„Je to výsledek celodenní služby pro moji rodinu. Od rána do noci a i v noci kolem nich běhám a takhle to dopadá. Diety opravdu nepotřebuju. Ráno ani nestíhám jíst, doháním to večer. Mám sice ráda saláty, ale nevyhýbám se ani tučnému nebo masu. Jen trochu cvičím, abych se zpevnila,“ vysvětlovala Markéta, která jako katolička chtěla mít vždy velkou rodinu.

Svoji rodinu sice miluje celým srdcem, ale velmi ráda si občas odskočí popovídat si s dospělými lidmi a také do práce. Zpívá například v muzikálu Srdcový král v Divadle Kalich a chce zkusit i další konkurzy. „Stále chci být spíš doma s malými, ale holky mají také tatínka a ten se o ně skvěle postará,“ doplnila.

Reklama

Další články

Načítám