Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnes je to přesně rok od smrti populárního zpěváka Petra Muka (†45). Ten loni zahynul nešťastnou náhodou po udušení zvratky. Jeho rodina se z odchodu Petra stále nemůže vzpamatovat. Zpěvák se i posmrtně o manželky i dcery ale stará. Alespoň finančně.

Jeho posmrtné desky V Bludišti dnů se prodalo přes dvanáct tisíc kusů. Peníze přinášejí také tantiémy z písní, které rádia stále velmi často hrají. "Za ten rok to vyneslo určitě přes milión korun," řekl deníku Aha mediální odborník. Výdělky se dělí mezi manželku Evu a Mukovy tři dcery. Michaelu (24), Šárku (23) a Noemi (4).

Eva Muková dnešní den prožívá se slzami v očích. Chystá se na hrob svého muže do Českého Krumlova. Z Petrova odchodu se dle svých vlastních slov stále nevzpamatovala. Těžké dny tráví u Mukových rodičů v Českých Budějovicích. S dcerou tam přijely již minulý týden v pátek.

"Ten obrovský smutek se nám tak o malinko líp snáší. Péťa nám stále strašlivě chybí," říká se slzami v očích Eva Muková. "Na lásce k němu se nic nemění," dodala smutně vdova, která od Petrovy smrti stále bere antidepresiva. Ta ji doslova udržela na nohou i na únorové benefiční akci nadace Kapka naděje. Ta byla věnována Petru Mukovi a také tragicky zesnulému producentovi Petrovi Dodalovi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám