Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kuchařka a bývalá soutěžící MasterChef Česko Chili Ta Thuy je dnes velmi úspěšnou influencerkou. Pochází z Vietnamu a do Česka se s rodiči přestěhovala, ještě když byla malou holčičkou. Thuy ve vietnamštině znamená něžná.

S jejím povoláním ale měli rodiče nejdříve problém. „Ideál vietnamské rodiny je dcera nebo syn, kteří mají společností uznávané, prestižní povolání jako právník, doktor nebo ekonom. Dneska už mě naši podporují, když se tím živím. Ale byl to velký boj. Už jsou zvyklí na to, že asi nikdy nesplním ideál benevolentní submisivní něžné vietnamské dívky. Už to konečně pochopili a snížili očekávání. Náš vztah tak hezky překlenul i díky MasterChefovi. Sice zjistili, že se živím vařením a už ze mě nebude právnička, ale že jsem tak šťastná a jsem dobrý člověk,“ svěřila se v show 7 pádů Honzy Dědka.

Zároveň prozradila, že díky svému tatínkovi se umí prát. „Byl to obchodník. Je ještě menší než já, působí jako dědeček hříbeček. Ale ve skutečnosti je to kung-fu master. Dokázal se velmi rychle vypořádat se zlodějíčkama. I mě to naučil. Potýkala jsem se se šikanou. A jednou jsem za ním přišla, že mě musí naučit kopy, aby mě už nešikanovali,“ dodala Chili.

Reklama

Další články

Načítám