Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sportovní komentátor Robert Záruba (56) poprvé obšírněji promluvil o svém intimním vztahu s kolegyní z České televize Norou Fridrichovou. S tou už více jak rok chodí, ale vztah se jim podařilo dlouho tajit. „Když už naše láska pronikla na veřejnost, tak už byla Nora těhotná,“ přiznal v deníku Blesk Záruba.

Ten si prý tmavovlasé kolegyně poprvé výrazněji všimnul před dvěma lety na plese. „Tam proběhl první osobní kontakt. Chodit jsme spolu začali někde mezi tím a letoškem,“ říká Záruba.

Televizní hvězda také poprvé okomentovala informace o tom, že vztah s Fridrichovou zničil přátelství mezi jeho přítelkyní a komentátorovou exmanželkou Světlanou. „Náš vztah nemohl rozbít jejich přátelství, protože oni nikdy žádné kamarádky nebyly a ani nejsou. Jejich vzájemné vztahy proto nemá vůbec cenu rozebírat,“ uzavřel lehce ožehavé téma nejpopulárnější sportovní komentátor v Česku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám