Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slunečné počasí u našich protinožců si vyrazila užít britská zpěvačka Rita Ora (33). Krásku s kosovskými kořeny ani tentokrát nedoprovázel její vytížený manžel, novozélandský filmový režisér Taika Waititi, ale sama přece jen nezůstala. Společnost jí dělaly kamarádka a starší sestra Elena.

Daleko více než kvůli její tvorbě se o Ritě se v poslední době hovoří spíše v souvislosti s její vášní pro posilování, a především pak kvůli jejímu šatníku. Ten je, alespoň co se týče množství látky použité na jejích šatech, čím dál úspornější. Ani barevné bikinky toho moc nezakryly a zpěvačka se tak mohla pochlubit nejen vyrýsovanou postavou, ale i snědou pokožkou.

Pobyt na pláži společně s australskou podnikatelkou v oblasti módy Pip Edwards (42) a zpěvaččinou sestrou Elenou Sahatsiou (34), která je úspěšná na poli Instagramu a zároveň zastupuje jako manažerka talentované osobnosti, měl ovšem do relaxování poměrně daleko. Především Rita s Elenou strávily značnou část odpoledne vzájemným pózováním, focením a následnou kontrolou pořízeného materiálu. Sérii snímků z pláže tak pochopitelně lze najít i na zpěvaččině instagramovém profilu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám