Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už už to vypadalo, že se Rihanna (36) snaží předvést i v jiném světle než jen v roli lascivní kokety, která se dosud nedokázala nabažit sebe samé v bikinách i bez nich. V poslední době žádný skandál, nahota ani průšvih. Zdálo se, jako by se naplno soustředila na své turné Diamonds World Tour, ale chyba lávky...

V době, kdy se kritika kvůli obscénnímu chování přesunula k Rihannině mladší kolegyni Miley Cyrus, však ani nejslavnější barbadoská rodačka nezahálí a nestala se vzorem cudnosti. A právě od Miley možná Rihanna pochytila vyplazování jazyku a upínání pozornosti na svůj klín. Žádný její koncert se nyní neobejde bez roztažených nohou, osahávání se a právě plazení jazyka.

Není vyloučeno, že Rihanna si jen z Cyrus utahuje a její nevhodná vystoupení v některých okamžicích paroduje stejně, jako to udělala před dvěma týdny, když odcházela z hotelu k přistavenému autu. Při cestě dlouhé pár metrů stihla Miley zesměšnit, když parodovala její kopulační pohyby se vztyčeným ukazováčkem z předávání cen MTV Video Music Awards.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám