Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po boku Richarda Gera se od minulého týdne začala objevovat nová žena. A jak by se dalo očekávat, o jeho vrstevnici nejde. Dnes již pětašedesátiletému herci se podařilo ulovit o více než polovinu mladší dámu, pohybující se ve vyšších společenských kruzích, Alejandru Silvu ze Španělska. Poprvé s ní byl viděn před pár dny v Itálii na filmovém festivalu Taormina, kam si Gere přijel pro jednu z cen. Dorazí herec s novou partnerkou i do Karlových Varů?

Richard Gere bude spolu s Jamiem Dornanem hlavní hvězdou letošního jubilejního 50. ročníku filmového festivalu v Karlových Varech, a tak se dá očekávat, že si s Alejandrou udělají menší výlet po Evropě. Jeho rozvod s herečkou Carey Lowell, s níž strávil patnáct let, přitom stále není u konce.

Rozpadem manželství v 90. letech skončil rovněž jeho vztah se Cindy Crawford. Nevyšlo mu to ani s původem indickou autorkou úspěšných kuchařek Padmou Lakshmi. Rozešli se po šesti měsících loni v listopadu. Až čas ukáže, zda měla tentokrát hvězda nesmrtelného slaďáku Pretty Woman při volbě partnerky šťastnější ruku...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám