Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Středeční dobročinná akce neziskové organizace City Harvest v New Yorku přilákala řadu slavných osobností. Na galavečeru se objevil mimo jiné i hollywoodský sympaťák Richard Gere (74), který si užil večer po boku své okouzlující manželky Alejandry Silvy (41). Rodičovské povinnosti tak mohli na chvíli přenechat jiným a o tom, že se dobře bavili, nebylo pochyb.

Manželé na akci pořádané největší organizací specializující se na záchranu potravin v New Yorku sdíleli stůl s další hereckou legendou Jeanem Reno a vyhlášeným francouzským šéfkuchařem Éricem Ripertem.

Rodák z Philadelphie tak vyvedl do společnosti svou skutečnou „Pretty Woman“, po jejímž boku vypadá opravdu šťastně. Zde nejspíš platí pořekadlo do třetice všeho dobrého. Jednačtyřicetiletá španělská publicistka a politická aktivistka je totiž jeho třetí manželkou. Herec si ji vzal v dubnu 2018, v únoru následujícího roku se jim narodil první syn Alexander, o rok později přibyl ještě bráška.

Herec známý kromě zmiňované Pretty Woman s Julií Roberts i ze snímků Nevěsta na útěku, Chicago, Podzim v New Yorku či Smím prosit s Jennifer Lopez má ještě staršího syna Homera z manželství s modelkou Carey Lowell, s níž byl ženatý jedenáct let. Jeho první manželkou byla topmodelka Cindy Crawford.

Reklama

Další články

Načítám