Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letos bylo ve StarDance místo pouze pro tři porotce. Zůstali Zdeněk Chlopčík (67), který je v soutěži od samého začátku, letos tedy podvanácté, Tatiana Drexler (61) a Richard Genzer (57), jenž za sebou má i účast v roli soutěžícího. Jan Tománek (52) se naopak z porotcovské židle přesune na parket.

Role v porotě jsou jasně dané. Chlopčík platí za toho přísného, který nejde pro ostrou výtku daleko, Drexler je sice přísná, ale také laskavá a Genzer je šoumen a svými komentáři rozesmává soutěžící i televizní diváky.

„Říkal jsem si, že to budu hodnotit po svém. Že to nebudu hodnotit odborně, protože když tam sedíte a jste poslední na řadě, tak jeden porotce před vámi například řekne, že ten či ona šli špatně přes patu, další že měl špatně pánev a na mě by zbylo maximálně je jenom pozdravit. Jednotlivá vystoupení tedy hodnotím jako divadlo,“ uvedl Genzer.

Také se svěřil, jaké choreografie má rád - ty, které mají nějaký příběh, a co mu naopak hodně vadí. Soutěžící by to mohli pojmout jako dobrou radu.

„Nenávidím, když (soutěžící) vezmou porotu do hry. Třeba když tancují a dají mi do ruky růži. To vždycky říkám, aby mě nechali na pokoji, že já do choreografie nepatřím. Přijde mi to takové podlézavé,“ uvedl Genzer. Ovšem s dodatkem, že kvůli tomu své hodnocení nesnižuje.

StarDance začíná 14. října na České televizi.

Reklama

Další články

Načítám