Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do společnosti po loňském úrazu, kdy skončil na nějaký čas dokonce v domově důchodců, už nechodí. Jsou ale okamžiky, kdy udělá režisér Jiří Adamec (76) výjimku. Díky pozvání zakladatele novodobé soutěže krásy Miloše Zapletala vyrazil na setkání s bývalými vítězkami Miss ČR.

V pizzerii v centru Prahy se sešly krásky od prvního ročníku z roku 1989 v čele s Ivanou Christovou (53), nechyběla ani Monika Žídková, která si v roce 1995 odnesla titul Miss Europe jako první Češka na této mezinárodní soutěži, ani nejúspěšnější vítězka Taťána Kuchařová (36), Miss World 2006.

Jiří Adamec přímé přenosy Miss ČR od jejího počátku režíroval a sledovaly je miliony diváků. Byla to jeho zlatá éra, na kterou velmi rád vzpomíná. A s mnoha z dívek zůstali přáteli, takže je velmi rád viděl. A došlo i na objetí, jak můžete vidět v naší fotogaleii.

Jiří Adamec naposledy režíroval film Léto s gentlemanem v hlavní roli s Jaromírem Hanzlíkem. Jeho manželství s bývalou sportovní moderátorkou Janou Adamcovou prošlo velkou krizí, k rozvodu nakonec nedošlo, ale podle Jany spolu vycházejí. „Nežijeme spolu, ale vycházíme spolu dobře, řešíme věci, které jsou potřeba třeba kolem dětí. Komunikace funguje úplně normálně,“ řekla Super.cz s tím, že ji mrzí jen to, že Adamec nedbá o své zdraví.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám