Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno
Článek

Moderátor Petr Suchoň neudržel emoce na uzdě a rozplakal se v přímém přenosu. Jako otce dvouletého syna Sebastiana ho totiž velmi zasáhla odvysílaná krimi reportáž o týraných malých bratrech z nechvalně známé kauzy Kuřim, která zamotala hlavu české společnosti v roce 2006–2007.

Po odvysílání reportáže nešly přehlédnout moderátorovy zamlžené oči. „Jako táta mám úplně husí kůži, ale musíme pokračovat dál,“ řekl v Hlavních zprávách na CNN Prima News Suchoň, který si záhy otřel slzy rukou. Další zprávu pak naštěstí četla jeho kolegyně Markéta Fialová (53), jež zaskakuje za Evu Perkausovou, kterou trápí hlasová indispozice. Suchoň tak měl na chvilku prostor, aby situaci rozdýchal.

Oblíbený moderátor něco podobného nezažil poprvé. Jeho dřívější kolegyně Gabriela Lašková (34) letos v lednu neunesla zprávu o dětech, které zabil jejich vlastní otec. Během čtení tragické události se rozplakala a s roztřeseným hlasem jen tak tak zprávu dokončila. Suchoň pak sám měl co dělat, aby zvládl živý vstup.

„Naprosto Gábinu chápu. Tahle tragédie nás hodně zasáhla. Oba máme doma malý caparty a nejsme kusy ledu, snad tomu diváci porozumí,“ řekl tehdy Super.cz Suchoň, jehož jeho kolegyně Lašková chválila. „Bylo to opravdu velmi náročné. Nebýt Petra, který nás během reportáže o tragédiích podržel, ač věřím, že jako milující táta prožíval také velmi těžké chvíle, nezvládla bych to,“ řekla Super.cz Gabriela.

Reklama

Další články

Načítám