Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná Vlaďka Erbová (42) se předvedla svému vyvolenému, fotbalistovi Tomáši Řepkovi, ve svatebkách. Na přehlídce pro nadaci Rakovina věc veřejná, které je patronkou, si oblékla bílou róbu a nasadila zásnubní prsten, který dostala od Tomáše loni v prosinci. Jasně tak dala najevo, že příští rok už by chtěla být paní Řepkovou.

Ve svatebních šatech vypadala Vlaďka úchvatně. A rozzářený Tomáš své lásce neustále tleskal. Jakmile pak slezla z módního mola, neustále se s Vlaďkou objímali a líbali. "Chceme se vzít, ale teď to neřešíme jako věc číslo jedna. Tomáš už je rozvedený, tak myslím, že následující rok už se na to asi podíváme," řekla Super.cz s úsměvem Vlaďka.

O svatebních šatech na vlastní veselce má už jasno. Budou ze stejného módního domu jako při první svatbě. "Miluju modely Tepličáků, manželů Moravcových. Naprosto jim důvěřuju a vím, že jejich svatebky budou ty nejkrásnější," dodala Erbová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám