Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fitness trenér René patřil v reality show Svatba na první pohled k nejpopulárnějším účastníkům. S učitelkou v mateřské školce Petrou mu to sice nevyšlo, ale René rozhodně nepropadá depresím. Pravidelně se otužuje a často své fanynky potěší pohledem na své vypracované tělo. A dokonce se nechal vyhecovat, aby ukázal zadek!

„Nezveřejňuji fotky, aby mi psaly fanynky, ale byla to prostě prdel,“ smál se v rozhovoru pro Super.cz René.

A pak trošku zvážněl. „Nechci si na nic hrát, nemá cenu ukazovat lidem, jak úžasný můj život je, pokud to tak není, raději budu autentický, a třeba když to někdo uvidí, tak se inspiruje. Vážím si lidí, co jsou sami sebou a dělají věci tak, jak sami chtějí, a navíc si myslím, že se nemám za co stydět,“ dodal René, který už je velký otužilec.

Radek a René se otužovali

Rozhodně to ale není tak, že hupsne do ledové vody jen tak bez pořádné přípravy. Otužování se věnuje dlouhodobě, nikoliv jen proto, že je to v poslední době trend i mezi celebritami.

„Ke studené vodě mám blízko už odmalička. Minulý rok jsem měl novoroční předsevzetí, že bych chtěl vydržet v 6stupňové vodě pět minut, včera jsem dal deset minut ve 2stupňové, jak se mi uzdraví koleno, zkusím si jít zaplavat,“ těší se.

Svatba na první pohled - Petra a René. Nevyšlo jim to, ale jsou přátelé.

A co ho k otužování motivuje? „Člověka to dokáže neskutečně nabít energií, zlepšit imunitu a náladu. A co teprve zpevnit vůli. Deset minut je v té vodě fakt dlouhá doba! A ještě člověk pozná zajímavé lidi, kteří mají podobný přístup k životu. Doporučuji všem vyzkoušet,“ dodal závěrem René.

Reklama

Další články

Načítám