Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Denisa Dvořáková je v současné době nejžádanější českou modelkou v zahraničí. Vítězka světového finále soutěže Elite Model Look žije v New Yorku a v Česku se objevuje jen sporadicky. "Jestli jsem na Česko moc drahá? To se zeptejte mého agenta," poodhalila, proč ji nevídáme na molu.

Denisa byla jednou z hlavních hvězd charitativní přehlídky Fashion for Kids. Speciálně ale kůli tomu nepřiletěla. "Zrovna jsem byla v Čechách, tak to nebyl problém, když mi Tereza Maxová zavolala," upřesnila.

Dvořáková je momentálně v zámoří tak slavná, jako byla kdysi Pavlína Pořízková, s níž se poprvé seznámila až v Obecním domě na téhle přehlídce. "Ano, dá se to tak říct," souhlasila. Ráda by ale ve věku, v jakém je Pavlína také žila spokojeným rodinným životem jako ona. "Chtěla bych dvě nebo tři děti," prozradila. K tomu ale bude muset přibrat. Zatím vypadá jako chodící reklama na anorexii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám