Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Opálený a zářící úsměvy. Felix Slováček (80) strávil dovolenou v egyptském letovisku Marsa Matruh jen s dcerou Annou Slováčkovou (28) a nemohl si pobyt vynachválit. I když do moře se kvůli žralokům trochu bál. "V Rudém moři se tedy bojím víc, tady jsem do vody vlezl aspoň po pás," řekl Super.cz.

Strach z mořských příšer se u něj táhne už dlouho, od dovolené na Maledivách, kde byl ještě s oběma dětmi a manželkou Dagmar Patrasovou (68). "Mám je radši na talíři než kolem sebe. Takže si vystačím s bazénem. Ale plavání miluju, vyrážím do bazénu už před snídaní, plavu hodinu a líbilo se mi, že jsem tam byl sám," vyprávěl.

Podobný vztah má ostatně i k houbám, k nimž jsme se dostali díky tomu, že jsme se setkali na křtu knihy Láska je na houby. "Ty také rád jím, ale pro změnu je v lese vůbec nevidím. Jsem houboslepý," smál se hudebník, který už naskočil do pracovního procesu a příští měsíc stráví pracovně na Slovensku.

Nemohli jsme se Felixe nezeptat, proč s sebou vlastně na křest nevzal manželku Dádu, když na rozdíl od něj byla napsána na seznamu oficiálních hostů. "To je těžké. Já ji ráno doma viděl, ale pak zmizela. A já na seznamu nebyl, protože jsem nevěděl, jak to budu stíhat. A už teď musím letět na další akci," vysvětloval.

Reklama

Další články

Načítám