Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hudební ikona posledního půlstoletí Cher (77) nepolevuje ani s blížící se osmdesátkou a vrhá se do nových projektů mimo svou branži. Zatímco mnohé její kolegyně obvykle přijdou se svou módní řadou, kosmetickými produkty či například značkou vín či destilátů, Cher se rozhodla prosadit se jinde – se svým gelatem.

V úterý se tak v Bungalows v Santa Monice konala promo akce k jejímu novému počinu, který nese příznačný název Cherlato a zpěvačka na ní pochopitelně nemohla chybět. Cher představila i svůj truck, který bude po ní pojmenovanou zmrzlinu nabízet.

Královna paruk tentokrát zvolila platinovou variaci a oděná do džínů se širokými nohavicemi a růžového saka krátkého střihu opět popírala své roky.

Na události tentokrát nebyl přítomen její partner Alexander Edwards, který je o rovných čtyřicet let mladší než ona. S americkým zpěvákem a hudebním producentem se Cher sblížila loni, ale mezitím se již stihli jednou rozejít. Momentálně to mezi nimi vypadá opět zalité sluncem.

Zpěvačka se na téma jejich věkového rozdílu příliš bavit nechce, ale nedávno přece jen udělala výjimku.

„Nesnáším mluvit o tom, jak šťastná jsem, ale máme se spolu skvěle. Můžeme se bavit o hudbě, můžeme řešit cokoli. Má úžasný smysl pro humor a nejroztomilejšího syna na světě,“ rozplývala se na jeho konto. „Někdy ale o něčem mluvím a on absolutně nemá ponětí, o čem,“ zavtipkovala Cher s tím, že se na ni někdy jen podívá způsobem, že neví, o čem je řeč, jelikož v době, kdy bylo téma aktuální, ještě nebyl na světě.

Reklama

Další články

Načítám