Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kam až může zajít chorobná žárlivost a nesmíření se s odmítnutím ví nejlépe bývalá Miss Ohio Audrey Bolte. Právě jí dal před svou partnerkou přednost devětadvacetiletý právník Ryan Poston. Na smluvenou schůzku s ní už ale nedorazil. Jeho nevyrovnaná expřítelkyně jej těsně předtím, než vyrazil s krásnou Miss na rande, zabila šesti výstřely ze zbraně, z čehož jeden mířil přímo na hlavu. Případ, který před třemi lety otřásl celou Amerikou, se konečně dočkal svého rozhřešení.

Dnes čtyřiadvacetiletou pachatelku chladnokrevné vraždy Shaynu Hubers poslal soud v Cincinnati za mříže na 40 let bez možnosti dřívějšího podmínečného propuštění. Přísný trest soudce Fred A. Stine odůvodnil tím, že žena za celou dobu neprojevila nad svým činem sebemenší lítost a neomluvila se pozůstalým. Soudce zároveň uvedl, že se za celých třicet let nesetkal s tak chladnokrevným činem a bezcitným následným přístupem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám