Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O zpěvákovi Radkovi Bangovi a jeho kapele Gipsy.cz nebylo dlouho slyšet. Původní formace se rozpadla a Radek dlouho váhal, zda opět obnoví značku Gipsy.cz, anebo začne s něčím novým. Pak dal ale dohromady muzikanty a nyní představil i novou desku.

"Myslím, že je super, dělali jsme na ní dva roky a všechno je jinak, než bylo dřív. Hlavně máme nový management, stará se o nás moje manželka Veronika, která je naprosto skvělá. Ženy jsou mnohem zodpovědnější než my chlapi, měly by vládnout i světu," domnívá se Banga.

Se svou ženou je už čtyři roky, z toho rok a půl jsou manželé. "Klape nám to skvěle. A když se v něčem neshodneme, tak se pohádáme a mraky jsou hned pryč. Důležité je nenechat problém dlouho uležet. To je můj recept na šťastné manželství."

S dětmi ale zatím manželé nespěchají. "Neměli bychom teď čas ani zázemí. Oba si musíme dodělat školu, já střední, manželka inženýrku. Pak snad přijde ta správná chvíle, kdy budu chtít postavit dům, zasadit strom a zplodit syna," věří zpěvák.

Radek se totiž vrátil ke studiu. "Když mi bylo patnáct, skončil jsem na ulici, byl jsem bezdomovec, tak jsem měl jiné starosti než je škola. Ale vždycky mě bavilo programování, dělal jsem to od osmi let. A na základní škole jsem měl vždycky vyznamenání. Tak jsem sám sebe vyhecoval a studuji střední školu s IT zaměřením. A nebude mi věřit, ale na konci druhého ročníku jsem měl zase vyznamenání," uzavřel muzikant a student třetího ročníku střední školy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám