Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Martin Dejdar (59) se objevil po delší době ve společnosti s celou svou rodinou. Herec má s manželkou Danielou Dejdarovou dvě děti, syna Matěje a dceru Sáru, která letos odmaturovala.

Právě s osmnáctiletou dcerou se rodina aktuálně snaží trávit co nejvíce času. Už za pár dní totiž odlétá do Ameriky, kde bude nějakou dobu žít.

„S dcerou teď trávíme každou minutu, protože mi za tři dny odletí studovat za velkou louži, takže se dlouho neuvidíme,“ svěřil se Martin Dejdar pro Super.cz i s viditelnou hrdostí. Jeho dcera se totiž rozhodla pro náročné studium na americké univerzitě. Ač má půvabná černovláska herecký talent v krvi, nakonec se vydala zcela jiným směrem.

„Letí studovat psychologii na univerzitu do Ameriky, tak to s tím (herectvím) možná trošku souvisí. Že se doma inspirovala, že bychom možná za pár let potřebovali nějakou pomoc,“ odpověděl herec s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám