Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rodinná spolupráce nejen s manželem Radkem Holubem, ale nově i se synem Antonínem herečce Báře Hrzánové (60) naprosto vyhovuje. „Maringotka jede, cirkus hraje a funguje to moc pěkně. Jsem za to strašně moc vděčná,“ řekla Super.cz herečka. Představení Dobře rozehraná partie společně hrají v Divadle Kalich a chystají se i na jeho letní scénu.

Když se jí syn vrátil z Francie, kde studoval a také hrál, neznamenalo to, že se vrací přímo k rodičům. „Nechali jsme mu byt v centru, takže má svůj vlastní prostor. Bydlí kousek od Národního divadla,“ prozradila Bára. Bezdomovci samozřejmě kvůli němu nejsou. „Máme ještě jeden malý byt se zahrádkou kousek dál. Tam máme i svoje pejsky, dvě holčičky,“ upřesnila.

„Tonda je mladý dospělý muž, tak co by s námi dělal. Je to fajn, navštěvujeme se navzájem, zveme se na obědy. I on umí výborně vařit. Ale neučila jsem ho to. Neučila jsem ho nic v životě, on to okoukal. Myslím, že do mladých lidí nemáte nic vtloukat. Co pochytnou, to pochytnou, je to jejich věc,“ pochlubila se šikovným synem.

Kromě divadelních prken Antonín s maminkou vystupuje také v její hudební skupině Condurango. Nic dalšího se prozatím nechystá. „Uvidíme, co čas přinese. Ale momentálně máme všichni tolik práce, Toník ještě pořád hraje v Paříži, my tady, takže je to jedno představení akorát,“ dodala Bára s tím, že za synem jezdí celkem často do Paříže, kde sleduje jeho tvorbu. A občas tam i nakupuje. Kabát, který oblékla na tiskovou konferenci Divadla Kalich, koupila právě na Montmatru.

Reklama

Další články

Načítám