Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná manželka režiséra Filipa Renče (58) nepatří mezi herečky, které se hned po narození potomka vrhly do práce. Poslední tři roky se půvabná Marie Renčová věnovala především dceři Sofii. Po mateřské se pomalu vrací do práce.

„Chci se věnovat hlavně malé, jen si občas odskočím k nějakému focení nebo menšímu projektu,“ svěřila se před časem Marie. Jedním z jejích nových projektů bylo opět focení. Éterická herečka se pravidelně objevuje nejen na divadelních prknech, zkušenosti má právě také před objektivem. A tentokrát nefotila sama, ale i se svou dcerkou.

„Uvědomila jsem si, že díky její jemné a křehké povaze ji většinou sama obsazuji do princeznovských rolí, a tak jsme pro jednou zkusili i něco tvrdšího a bojovného, kde nám účinkovala i Maruščina a Filipova dcera Sofinka,“ svěřila se Super.cz ke snímkům fotografka Markéta Novak.

„Focení Sofii moc bavilo, a nakonec mi prozradila, že by sama ráda v dospělosti pracovala se zvířátky. Což bylo moc hezké. Na fotce jsem zachytila pouto Marušky a Sofinky,“ dodala ke snímkům. Na fotkách se tak herečka proměnila nejen v bojovnici, ale také v něžnou vílu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám